Sivut

lauantai 19. lokakuuta 2013

Ensikohtaaminen

Eräänä tiistaina istuin metrossa ja sain puhelun. Nainen tervehti, kysyi mitä kuuluu. Pikkuisen lämmittelyn jälkeen esitti kysymyksen, olisitteko kiinnostuneet shiba pojasta. Minä siinä metron penkillä yksin menin aivan sekaisin, sanattomaksi ja pyysin hetken miettimisaikaa. Soitin isännälle, itkin hysteerisesti ja sain sanottua sana kerrallaan mikä on aiheena.... Hetken tuumailun jälkeen päätös oli tehty.

Joten, seuraavana sunnuntaina, pentujen ollessa 4,5 viikkoisia, ajettiin tutkailemaan palleroita.
Hitusen jännitti miten Mai pennut ottaa. Oltiin nähty eläinkaupassa pikkuinen mäyräkoira vauva ja sen kanssa meni oikein hyvin, odotukset oli siis korkealla.
Ja Maihan oli ihan loistava pienten ja isojenkin kanssa!

Aibo nuuskuttelee Maipua

Hilma, Mai ja Kaisu pitää neuvottelutuokiota
Maipu oli kiinnostunut pennuista että mitähän mötkylöitä ne oikeen on mutta ei sitten sen enmpiä. Taisi neidille tulle hieman omat vauva ajat mieleen kun käväisi Hilman tisuja haistelemassa ja ihan selvästi teki mieli hieman imaista ;) Hilma tosin teki selväksi että ihan turha on yrittää....

Mai rakasti jälleen juoksennella vapaana aidatulla pihalla ja mikäkäpä muukaan elementti olisi ollut kaikista hauskinta kuin vesi!! Pihalla kun sattuu olemaan luonno uima-allas ja siitä ei millään voitu pysyä poissa.
 
Mai läträä
 
Muutenkin tapaaminen oli hyvin tunteikas, nähtiinhän me samalla Kibon sisko Kaisu ja kyllähän sisarrukset vaan ovat niin samasta puusta veistettyjä!! Ihana Kaisu joka laittoi Maipua ojennukseen ja istui kalliolla, kuten Kibokin teki, ylväänä välittämättä juurikaan mitä muut puuhaili.
 
Rakas Kaisu
 
Pentuset oli kertakaikkiaan juurikin niin valloittavia, kun shiban pennut osaa olla. Pieniä ja pehmeitä palleroita joita olisi voinut löllyttää vaikka koko päivän. Meidän tapauksessa suurin huomio toki kohdistui pesueen ainoaan poikaan, siis Aiboon, Körmyksikin kutstuut ;)
Mikä pusupoika!!! Ihana. Ja se turkki, sellaista en olekaan ennen nähnyt. Oli pystyssä kuin siilin piikit, karvan pää oli punaista, sitten keskiosa mustaa ja jälleen loppu punaista. Mielenkiinnolla odotan millainen siitä lopulta tuleekaan.