Sivut

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viimeiset juoksut

Mailla siis viimeisen kerran juoksut ja näiden jälkeen Mai steriloidaan.
Mai alkoi "oireille" jo viikkoja ennen juoksujen alkua. Siis ärisemällä kaikille mahdollisille ja mahdottmille koirille. Kavereille ja tuntemattomille. Riitapukarina ei sietänyt lainkaan mitään, puistossakin otti erän Siirin kanssa, Siirin joka on maailman kiltein koira ja tuttu pennusta saakka. Joten Mai ei päässyt puistoon :) ja siskonkin kanssa oli pakko perua sovitut treffit ettivät ne ala vihaamaan toisiaan lopun elämää.

Muutamia viikkoja äksyilyn alettua alkoi merkkailu.
Juoksut alkoivat Turun reissulla. La iltana luulin että neidin tassusta oli tullut verta, mutta sunnuntai aamu palajsti totuuden.

Aibo, tuo ihme poika! ei noteerannut juoksuja juurikaan. Joten elämä jatkui kotona normisti kaksi viikkoa. Sen jälkeen päätettiin muutta erilleen. Mika siis otti Aibon ja muutti Hakunilaan. Ensin ajattelin, että parmpi olla kokoaan erossa mutta parin päivän jälkeen ajateltiin viedään koirat Jakomäen hiekkamontuille uimaan. Se olikin sitten jo sitä hetkeä ettei uimisesta tullut mitään ja Aibo sai lähtöpassit takaisin Hakunilaan. Mailla oli tärppipäivät. Tosin sen huomasi myös siitä, että neiti oikeen uikutti kaikkien uroskoirien perään. Miten noloa :D

Nyt on tasan kolme viikkoa juoksujen alusta ja Mai ja Aibo voi olla jo samassa taloudessa valvotusti. Yöt on kuitenkin vielä oltava eri osoiteissa.

Kyllä se on vaan niin söpöä miten nuo koirat on jo linkittyneet toisiinsa. Mai syö huonosti, edes suurin herkku ei kelpaa. Mutta heti kun Aibo tuli, kelpasi ruokakin. Vai onko se vaan sitä kilpailua?

Mai kanssa on ollut oikein mukavaa olla kahdestaan. Saa koko huomion keskittää vain yhteen koiraan ja Mai onkin ollut tosi leikkisä ja ollaan jälleen treenailtu temppuja. Tuossa tytössä on niin paljon potentiaalia!!! Jotain sen kanssa pitää alkaa harrastamaan, rallytokoa tai jotain. Mutta täytyy katsoa missä sitten uuden kodin lähelä olisi harrastuspaikka.

Onneksi tokoa voi treenata itekin, netti on täynnä ohjeita ja eiköhän shiba piireistäkin neuvoja löydy :)

Mun (tai Mika on sen jo pöllinyt lahjomalla) ihana Pupu tyttöni <3


Prinsessa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti