Sivut

torstai 26. kesäkuuta 2014

Mihin tää aika on taas kadonnut....

Jälleen on tää kirjailu jäänyt aika vähiin....
Vaikka tuosta kaksikosta riittäisi kerrottavaa vaikka miten paljon!!

Meille syttyi kipinä, talokipinä. Kevään aikana käytiin muutamaa tönöä katselemassa, huonolla menestyksellä. Mikään ei miellyttänyt. Ei näytössä eikä netissä.
Kunnes eräänä päivänä Mika hieman laajensi hakua ja löysi Lahnuksesta talon. Lähdin sitä erittäin vastentahtoisesti katsomaan, tietojen mukaan siinä ei ollut MITÄÄN mitä mä halusin. Oli vanhat kylppärit, muovimatot, 2.kerroksessa jne.
Sateisena tiistaina sitten työpäivän jälkeen äkkiä käytiin taloa katsomassa.
Heti kun ajettiin pihaan tuli ekan kerran että wau..... talossa ihmettely lisäsi edelleen wau oloa ja nyt ollaan siis vaiheessa kaksi, talon käsiraha on maksettu ja vanha koti myynniissä :)


Koirille on tulossa muutama tuhat neliötä omaa tonttia, nurmikkoa missä painia, kuusimetsää ja kalliota missä juoksennella, kaiken kaikkiaan tilaa!

Ollaan siis urakalla siivottu ja hieman kunnostettu vanhaa, pakattu tavaraa....siinä menikin Juhannus ;) Meillä on kyllä merkillisiä aikoa aina näille muutoille/remonteille. Kaksi kertaa ollaa muutettu vappuaattona! Tosin nyt muutto menee varmaan syksyyn. Toivotaan tietenkin nopeaa myyntiä vanhalle asunnolle.

Onpa ollut ihanaa alkaa suunnitelemaan uuteen taloon verhoja, lamppuja, mitä tehdään ensin.....no talon ulkopuolen maalaus kyllä hitusen hirvittää sekä sisäkattojen maalaus. Mutta eiköhän niistäkin selvitä.

Muutenkin kesäkuu on ollut tapahtumarikasta. Taija muutti meille koirineen toukokuun lopussa ja lähti matkalleen 17.6. Siellä kentällä sitä mamma itkua väänsi ;) Hyvin, pitkän matkan jälkeen, tyttö kuitenkin pääsi perille.



Samaan syssyyn myös Netta muutti Petrilleen, olipa siinäkin hommaa että sai omat tavaransa mukaan. Niitä ei muuten ollut kovinkaan vähän (Petri parka) ja valmistui yo-autonasentajaksi. Nyt on iltatähdellä ammatti ja me jäätiin Mikan kanssa kahden. Onneksi on virkeyttä ylläpitämässä nuo kaksi koiranhönötintä <3


Kesäkuuhun muuttourakoiden ja juhlien väliin mahtui myös työviikonloppu Vaasassa. Niin MUN kaupunki! Ihana paikka. Kotimatkalla käytiin katsastamassa Reposaaren upea silta ja syömässä jätskit.


Mahtuipa mukaan myös minun synttärit ja sainkin lapsilta oikein herkkuja! Omppupaistosta, kynsihoidot ja hieronnan, kyllä äitiä hemmoteltiin <3



Häijäässä oli toukokuun puolessa välissä Shiba ja Akita ry:n mätsäri. Molemmat koirat, Mai ja Aibo kävivät kehässä. Mai Mikan kanssa ja minä Aibon kanssa. Aibo voitti siniset ja pääsi näin loppukehään. Päivä oli valtavan kuuma eikä Aibo enää jaksanut keskittyä, eipä sen keskittymiskyky muutenkaan kummoinen ole. Oli todella kiva päivä!


Maipun ja Aibo yhteiselo sujuu edelleen mallikkaasti. Aibo on luonteeltaan todella hieno ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Haluaa leikkiä eikä ole lainkaan riidanhaastaja, edelleenkään. Muutaman kerran on irvistänyt vastapuolella, mutta se on samanlla mennyt ohi.

Maipu on alkanut näyttämään hieman merkkejä ettei enää tule ihan kaikkien kanssa toimeen, surullista, mutta tämä on ollut odotettavissa. Toivon kuitenkin että tää liittyy heinä-elokuun vaihteessa odotettavissa oleviin juoksuihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti