Sivut

maanantai 21. huhtikuuta 2014

LOMA, ihana talviloma.

Vihdoinkin päästiin talvilomalle.
Mennyt alkuvuosi onkin ollut hurjan työpainotteinen ja raskas. Nyt päästiin vihdoin vapaalle. Pääsiäisestä johtuen saatiinkin nauttia jopa 10 päivää lomailusta. Välillä kyllä vähän tuntui siltä, että koirat olisi halunneet meidän olevan päivät töissä ;)


Mai teki itelleen pesän.
Aiboa väsyttää

Yhtenä päivänä käytiin koirametsässä. Siellä oli paikoitellen aika mutaista mutta se ei koirien menoa haitannut.



Yhtenä päivänä päiväretkellä kiittämässä Päiviä ja Serbania Hämeenlinnassa. Silmätarkista olikin jo juttu aiemmemmin. Päiväretki tehtiin melkein Aulangolle ja toista puolta rantaa pitkin takaisin.

 




Yhteänä päivänä siis siellä uimalassa Hyvinkäällä, tästähän olikin kokonaan oma juttunsa.


Yhtenä päivänä otettiin uusiksi viimeksi hyvin kylmä ja tuulinen Munkkineimenranta lenkki.

Maipua ei kylmä vesi palella! On se vesipeto.

Maipu söpöilee

Aibo komeilee

Välipala


Pikku painit kahvilassa

Yhtenä päivänä Annin ja Liisa kanssa treffeillä. Aibo osaa käyttäytyä Annia kohtaa kuin herrasmies, vaikka mieli tekisi hieman hyptä selkään, ei se sitä sitten ole koko ajan harrastamassa. Main mielestä oma sisko on paras leikki kaveri ja vaikka puistossa olisi miten paljon tahansa juossut, hihnahepulit on pakko saada ja vielä joka kerta tasan samassa kohtaa ;) Koska puistoilun jälkeen kierretään Töölön lahti ja käydään Sinisess kahvilassa pulla kahvilla.



Yhtenä päivänä käytiin treffamassa nuorta shiba poikaa Mikiä.


Aibo ja Miki
 
Viimeisenä päivä tehtiin muutaman tunnin reissu Uutelaan, ilman kameraa. Päivä oli mielettömän lämmin ja puistossa olikin vain kolme koiraa siihen aikaan kun me siellä oltiin. Hetken juoksentelujen jälkeen olikin pakko päästä hieman viileään vetee vilvoittelemaan. Mika löysi vedestä golfpalon jota koirat vuorotellen sukeltelti pohjasta, jopa AIBO! Kierrettiin koko Uutela, luontopolkua myöten ja joka kiven nokassa oli porukkaa nauttimassa ihanasta ilmasta. Normista poiketen ei käyty Kampelassa kahvilla, jono oli nimittäin ulos saakka!!


Näin se lomaviikko mennä vilahti. Äkkiä on päivät menneet. Kunpa voisi vielä olla vaikka viikon lomalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti