Sivut

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mai SeOnlaisten kanssa silmätarkissa

Päivi, tuo ihaaakin ihanampi ihminen <3 järjesti omille kasvateilleen silmätarkastuksen johon myös Mai mahtui mukaan. Samalla Maipu antoi tipan verta josta selvitettiin krea ja urea arvot.

Maipun käytöksessä ei ollut mitään odottamatonta.
Pöydälle joutuessaan alkoi kauhea räpiköinti eikä millään antanut katsoa silmiään.
Otettiin hetken lepotauko erillisessä huoneessa. Tosin sekin ahdisti joten mentiin aulatilaan odottelemaan. Tässä välissä Päivi otti Maipulta verinäytteen. Laitoin neidille autovaljaat ja niistä sainkin todella tukevan otteen eikä Mai päässyt yhtään rimpuilemaan. Näyte saatiin hienosti otettua ja silmätarkki huoneen oven avauduttua Mai saikin mennä sinne takaisin.
Samalla otteella pidin neidistä kiinni ja loppu tarkastus sujui oikein mallikkaasti.
Tulos oli terveet silmät!!! Mahtavaa!


Tipat silmissä pitää siristellä maailman menoa

Myös verikokeen tulokset oli todella hyvät! Krea arvo 120 mikä on ihan normi ja urea hieman korkealla 14,4 mihin vaikuttaa Main syömä ruoka, eli liha. Olisi pitänyt olla lihatta vähintää pari päivää. Mutta oikein mahtavat nämäkin tulokset. Pitkän keskustelun Serbanin kanssa käytyämme olemme aivan vakuuttuneita siitä, että Mai on täysin kunnossa. Suuri huoli hellitti huomattavasti.

Suunnitteilla kuitenkin on Main sterilisaatio leikkaus. Ja siinä samalla kun Mai leikataan, tehdään sille viralliset lonkka, polvi ja kyynär tutkimukset. Ainakin nämä tulokset tulevat olemaan Elisalle hyödyllistä tietoa jos Meiko vielä saa lapsia ja/tai Meikon lapset saa lapsia :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti